Artfriend Raid Part 3: Papers and Faber Castell Pitt Pen

Monday, October 31, 2016

Hi guise, good Monday.

Artfriend The Curve (Mutiara Damansara) ; Level 2 escalator pintu utama. Bersebelahan dengan Reject Shop

This will be  the last part, I think. Unless tiba-tiba aku buat perangai pergi beli barang kat Artfriend lagi. On a serious note, ada sapa-sapa boleh recommend decent art supply store area Seri Kembangan tak? Aku nak cari Pigma Micron pun payah kat sini.

Anyway, hari ni aku just post semua benda yang ada dalam camera roll aku in case ada sapa-sapa yang minat. Untuk post-post sebelum ni boleh rujuk list di bawah:


Let's go directly to papers. Ok, macam yang dah aku terangkan kat entry Part 2, aku terlupa nak snap gambar harga bleedproof marker pad. Aku berlama gak kat bahagian kertas cat air hari tu sebab duk gigih mencari Strathmore Watercolour Journal. Nak cari Khadi paper memang tak mendapat la sebab India export ke Philippines, Singapore ngan Thailand je. 

Anyway, mengenai watercolour paper. Aku bukanlah pakar yang sesuai untuk bercakap mengenai kertas yang terbaik untuk cat air. Kebanyakan orang pun pakai drawing block dan menjadi je cat air tu. Penggunaan kertas juga bergantung kepada teknik cat air yang korang nak guna. Rata-rata yang memilih kertas cat air akan consider tiga benda: 1) Bleeding/water retention properties 2) Thickness 3) Surface

Berbeza dengan colouring marker, watercolour tidak memerlukan surface yang terlampau licin. Permukaan yang sedikit kasar sebenarnya membantu pigment warna untuk melekat elok. (based on personal observation. Silakan gelak kalau salah). Tapi ni pun bergantung kepada preference. Ada orang suka kertas licin. Water retention properties adalah bagi aku yang paling penting sebab nak blending pastu nak guna banyak layers. Kertas yang takleh retain air agak payah nak blend banyak layer which can be frustrating because watercolour can be a bit wild. Again, feel free to laugh at my amateur observation.

Aku jumpa dua jenis bahan yang digunakan untuk kertas cat air, selulosa dan kapas. Personally aku rasa kertas cat air kena ada a certain percentage of cotton. Kertas yang diperbuat dari kapas lebih tahan lasak. Bila aku guna cat air ada satu benda yang paling buat aku menyampah adalah kertas yang luka sebab padam kuat sangat ataupun cat kerap sangat kat satu tempat. Benda ni selalu jadi bila guna drawing block. Sebab tu tak boleh kasar sangat dengan drawing block biasa. Berbeza dengan wood pulp paper, cotton paper lebih lasak dan kurang luka (aku tak tau term betul dia apa).

Ramai orang kata nak pilih kertas cat air ni yang penting adalah ketebalan dia. Not entirely true but it's good to have a certain body to the paper to avoid warping. Kertas nipis sangat mudah meleding menyebabkan aplikasi layer kedua agak rumit. Mengenai hot press cold press lak aku macam tak reti beza sangat. Kertas hot press lebih padat berbanding kertas cold press. Pressing method juga mempengaruhi permukaan kertas. Hot press lebih licin berbanding cold press. So depends on how much you want your paper to absorb water, you can use either one. Behavior of water on your paper determine the end product of your artwork. So it really depends on you.

Ada banyak brand yang offer watercolour paper walaupun agak payah nak dapat kat kedai alat tulis biasa. Pilihlah ikut kemampuan dan kesesuaian. Yang penting kalau nak tahan lama pilih acid free paper sebab acid free paper tak menguning kalau tinggal lama. Antara kertas yang ada di Artfriend dan harga-harganya:



CAMPAP arto (Cold pressed, 10 sheets pack) - some prices are missing, sorry about that
- A3, 300 gsm, cotton - ??
- A4, 300 gsm, cotton - RM 13.00

- A3, 300 gsm, cellulose - RM 17.00
- A4, 300 gsm, cellulose - RM 8.50

- A3, 200 gsm, cotton - RM 18.00
- A4, 200 gsm, cotton - RM 9.00

- A3, 200 gsm, cellulose - ??
- A4, 200 gsm, cellulose - RM6.00

Fabriano (Cotton, cold pressed, total pages unsure 15-25 sheets per pack)
- 30.5x45, 300 gsm - RM169.60
- 23x30.5, 300 gsm - RM126.14
- 24x32, 300 gsm - RM 49.82
- 18x24, 200 gsm - RM 41.23
Price and product detail for this brand is a bit confusing. I should have taken more precise note.

Dah setel part kertas, aku nak brief sikit pasal Faber Castell Pitt Pen


Truth be told, aku sangat intimidated dengan product ni. Ramai yang bagi review tiptop. Aku sebagai seorang yang dari kecik pakai Faber Castell (barang reject free orang bagi) agak bias bila bab beli brand ni. Plus harga dia mahal nak meninggal. Dah la tak jual satu-satu (kat Artfriend. Tempat lain aku tak tau). 

Artfriend carries two sets of Faber Castell Pitt Artist Pen; Set of 4 dan Set of 8. Yang aku confuse pasal product ni, description dia cakap Indian Ink tapi Tinta China. Aku confuse terus. Sebab chinese ink yang aku biasa jumpa bukan waterproof. Kononnya sebab ada tambah gelatin yang membolehkan ink tu untuk soluble bila ditambah air. Berbeza dengan dakwat india yang campur shellac menyebabkan kemasan akhir dakwat india nampak berkilat dan waterproof. (sumber google) Pen ni waterproof yang pastinya so I guess it's the later. Tempoh kering dan proof properties pen ni tak dapat aku komen sebab aku tak pernah pakai. Sama juga dengan kehitamannya. Tapi kepada sesiapa yang mencari-cari product ni, harga yang ditawarkan di Artfriend adalah seperti berikut:-

4 Pitt Artist Pen (Manga Black Set) - RM40.00
8 Pitt Artist Pens (Manga Basic Set - with grey toner) - RM88.00

Sampai sini je entry mengenai harga barang di Artfriend. Aku biasa survey harga barang yang aku minat je so guoche ke oil paint ke, memang aku tak check. Even water brush pun aku dah tak check harga sebab rasa membazir beli banyak bukan guna pun. Aku still tak reti perbagaikan penggunaan saiz berus. Kalau korang berpeluang ke Artfriend The Curve, aisle yang direct depan counter pembayaran tu ada Copic dan pen. Belah kanan bahagian depan ada pencil colour dan graphite. Pergi belakang sikit ada cat air, cat minyak dan sebagainya. Bahagian paling kiri, adalah bahagian kertas-kertas archival.

I bid you good luck and happy shopping.

Adieu

Terima kasih kerana sudi singgah dan membaca entry ini. Silakanlah merapu di ruang komentari bersama saya. Yeaha~

Book Companion

Friday, October 28, 2016

Hi guise,

I don't remember the last time I actually finish reading a book. I can't read physical book, you see. But anyway, during my trip to India, I actually finished reading one.

I contemplated a lot whether to bring Haruki Murakami's 1Q84 or Kafka on The Shore I bought few months ago. Bringing books to a road trip seems so pretentious. But better be safe than sorry. Considering the later being the lighter one, I brought Kafka on The Shore with me.



At first I was like, there's no way I'm gonna finish reading this book before this trip end. I had my watercolor set with me, full arsenal of my best pens, my trustworthy journal and of course my ever entertaining smartphone. There's no way I'm gonna have enough time to even touch the book.

I tried reading it as soon as we boarded MH0109. 2 pages and I was knocked out cold. I switched to sketching and poof, I was revived to life. Yeah, I'm never gonna finish reading this, I thought. Smartphone was useless as soon as we landed in India. I can't connect to the internet unless my sister turned on her hotspot and that thing drained up your battery like crazy. So I enjoyed few minutes of web surfing before my sister started complaining about her dying phone.

We had so many free time when car riding across the country. Bangalore to Dharwad took us 9 hours on sleeper bus. But it was a midnight bus, so sleep was the best activity. The trip from Dharwad to Goa took 4 hours. The road was bumpy. I couldn't write anything on my journal without risking stabbing our driver next to me. Let alone to read book. Huh! Flight from Goa to Delhi took 4 hours. After late dinner, I soon retreated to dreamland. There's something about sleeping on an aircraft. You just had to.

Our driver in Delhi, Rajiv Bhai was a careful driver. I could draw while in the car but I won't trust inking on a moving vehicle. By now my favorite pen busted due to aircraft pressure. All journal writing-drawing slowed down significantly. I shouldn't have use it in flight. As I said, my smartphone was practically useless the whole time. I finally picked up the book from the bottom of my bag pack. And that was when things picked up a pace.

The 4 hours drive from Delhi to Agra was filled with me reading few chapters of the very confusing book. The language was simple enough to understand but the theme remained chaotic for at least halfway through. I wanted to stop reading but there was nothing better to do so I glued my eyes on Kafka Tamura-Nakata story arc. When we set out for Jaipur, I was already at Johnny Walker's introduction chapter. Things got interesting. It was a slow burn but it was a definite burn. Another 4 hour passed and I almost wanted to skip dinner just to finish the book.

I finished reading the whole book on the last day in Jaipur. I actually regretted finishing the book so early since we still have 6 hours drive back to Delhi to catch our flight home. So when we arrived at Indira Ghandi International airport, I  raced to the bookstore, looking for anything by Haruki Murakami. The only thing on the shelves by the author was two copies of The Elephant Vanishes, a compilation of short stories.


I tried reading it but the excitement to board the plane rendered my focus astray. I don't know when I'm gonna pick up that book again. Probably never. Probably tomorrow. I don't know. But one thing I know, bringing books to a road trip is never just for a show. It's actually a very good idea.

Adieu

Terima kasih kerana sudi singgah dan membaca entry ini. Silakanlah merapu di ruang komentari bersama saya. Yeaha~

Artfriend Raid Part 2 : Copic Colouring Marker (2016 updated price)

Monday, October 17, 2016

Artfriend The Curve (Mutiara Damansara) ; Level 2 escalator pintu utama. Bersebelahan dengan Reject Shop

Hi Guise,

Selamat kembali ke Part 2 Penjelajahan Artfriend. Kepada yang belum baca Part 1 dan entry Copic yang sebelum ni, jemput ketik:

Part 0: Copic Special Entry
Part 1 : Sakura Pigma Micron & Koi Water Colors

Selepas dua tahun baru aku buat price update untuk product Copic kat Artfriend. Ye, aku sangat rajin dan prihatin. Aku tahu. Lepas dua tahun, sudah semestinya ada perubahan harga kan? Tolong jangan buat-buat terkejut.

Aku agak berpuas hati dengan marker set yang sekarang ada di Artfriend. Dulu hanya ada box set yang mahal tak ingat dan marker sebatang-sebatang. Sekarang Artfriend dah upgrade sikit, dah ada special sets.


Dulu aku dah pernah terangkan beza Copic Ciao, Sketch, Original dan Wide kan so eloklah aku terus sentuh pasal harga dia. Secara puratanya, harga Copic dah naik dalam RM1 berbanding tahun 2014. Itupun tak termasuk GST lagi/ Sedih, aku faham. Cuma bagi yang betul-betul minat aku masih lagi berpendapat yang Copic tu berbaloi untuk dimiliki. Warna dia terang. Flexible brush dia selesa digunakan. Ink dia boleh refill. I mean, in the long run, it's good to have these bad guys in your arsenal. Panjang pulak merepek. Ok ni harga baru Copic kat Artfriend:

Copic Ciao 3cc (1 pc) - RM10.81
Copic Sketch 4cc (1pc) - RM15.79
Copic Original 5cc (1pc) - RM15.79
Copic Wide (1cc) - RM24.91


Selain dari beli Copic satu-satu atau box set (12, 24, 36, 72 and 358 pen sets), korang boleh gak pilih special sets. Harga dia bergantung kepada jenis marker dan bilangan dia. Ada banyak kombinasi colour yang Copic tawarkan bergantung kepada jenis penggunaan. Ada colour set yang aku terlepas pandang so aku listkan yang aku sempat snap hari tu je, k?

Copic Ciao 6 pcs set - RM64.87
- Copic Ciao Hair Set
- Copic Ciao Skin Set
- Copic Ciao Jewel Tone Set

Copic Sketch 3 pcs set - RM47.38
-Copic Blending Trio Sets (1-6 trios)

Copic Sketch Toning Grey Set (5pcs Copic Sketch + 1 Copic Multiliner SP size unsure) - RM105.36

Copic Sketch 6 pcs Set - RM94.76
- Copic Sketch Skin Set
- Copic Sketch Sea Sky Set
- Copic Sketch Bold Primary Set
- Copic Sketch Secondary Tone Set
- Copic Sketch Floral Favorite Set

Kalau dah nak mewarna dengan Copic marker, haruslah pakai ink yang Copic-proof. Copic marker ni alcohol based marker so tak semestinya pen tu waterproof akan Copic-proof jugak. The best choice is to use Copic Multiliner. Berdasarkan pengalaman, selain Copic multiliner, ink yang paling best pakai dengan Copic marker adalah Deleter Black Manga Ink 2 & 5. Siapa yang selalu guna dip pen, this is a very useful note for you.

Sakura Pigma is copic-proof to some extent. Bila ntah aku nak test betul-betul ni. Certain reviewer cakap Copic-proof, certain cakap tak. Setakat yang aku test, tak copic-proof sangat. Kalau nak pakai brand lain, aku cadangkan pakai Prismacolor punya marker tapi good luck la kalau boleh jumpa kat Malaysia. Kalau jumpa, kongsi, aku pun nak try pen dia. Kawan aku yang juga pe-Copic tegar bagitau yang Faber Castell pitt pen juga copic-proof. The best copic-proof pen she has, according to her and I believe that statement. Aku tak try lagi pen Faber Castell sebab mahal nak meninggal. Tunggu part 3 untuk harga dia.

Anyway, jauh aku kona, harga multiliner tu pun aku tak sempat ambik hari tu. Termasuk dengan harga bleedproof marker pad. Ugh.. Aku punya dah habis. Bila la nak menapak lagi ke Artfriend beli kertas. Anyway, sampai situ je entry Part 2 ni. Part 3 tak pasti la bila nak post.

Personally, bagi aku yang self taught dan orang yang dah try both colouring marker dan watercolour, dua-dua colouring method ni lain skill dia. Bila dah biasa pakai marker, agak tak syok nak pakai watercolour. Dan bila dah biasa pakai watercolour, sangat tak syok nak pakai marker balik. Masing-masing ada pro and con. Selain Copic, ada lagi brand colouring marker lain yang korang boleh pilih dari yang high end sampai la yang school grade. Yang murah tak semestinya tak bagus tapi feel dia of course la lain. Pokok pangkalnya kemampuan dan kesungguhan. Sebelum beli apa-apa material baru, rajinkan diri baca review dulu. Bersepah review kat internet. Favorite site aku Jetpens, Sketchblob dan Parka Blogs. Tak pun search je kat Google search bar, confirm naik discussion thread pasal pen-pen yang korang cari tu. Jangan takut mencuba tapi pada masa yang sama jadilah pembeli yang bijak.

Adieu

Terima kasih kerana sudi singgah dan membaca entry ini. Silakanlah merapu di ruang komentari bersama saya. Yeaha~

Artfriend Raid Part 1 : Sakura Pigma Micron & Koi Water Colours

Thursday, October 13, 2016

Artfriend The Curve ; Level 2 escalator pintu utama. Bersebelahan dengan Reject Shop

Hi Guise,

Hari ni aku nak kongsikan sikit Lawatan Sambil Belajar ke Artfriend. Entry kali ni aku akan cuba tulis dalam Bahasa Melayu. Bagi sape-sape yang tak faham atau perlukan penerangan boleh komen kat bawah atau email ke geena218@gmail.com . Spam akan dipadam.


Today I am sharing our visit to Artfriend. I'll be writing in Malay so for those who have a hard time understanding me, do drop your question in the comment section or email me you query at geena218@gmail.com . Spam mail will be ignored and deleted. 


Aku tak pasti la entry Artfriend ni ada berapa part. Aku asingkan ni pun sebab taknak bagi confuse dan taknak bagi loading time semput yang amat. Untuk Part 1 ni aku fokus kat brand SAKURA je dulu. Sakura ni brand dari Jepun. Kepada yang nak baca spesifikasi lengkap produk-produk SAKURA boleh jenguk Sakura of America Website.

Sedikit disclaimer, ini adalah sesi TIDAK BERBAYAR. Aku bukan wakil Artfriend. So sebarang perbezaan harga adalah tak disengajakan. Aku rujuk tag harga yang diorang letak kat aisle tu je. Semua harga adalah sebelum GST, harap maklum ye.

SAKURA PIGMA MICRON



Sakura Micron ni memang antara pen kegemaran pelukis-pelukis yang biasa gunakan felt pen. Saiz nib yang ditawarkan Sakura Mikron adalah antara 0.05 ke 0.8. Kepada peminat brush pen, Sakura Mikron ada mengeluarkan felt tip brush pen. Korang boleh pilih untuk beli satu persatu atau set. Ink dia waterproof  tapi tak Copic proof (kecuali kalau fine line yang dah dikeringkan lama. Nanti aku test betul-betul kang jahanam Copic korang). Beza antara Pigma Brush dengan Professional Brush tu aku selain daripade barel dia kaler lain-lain, aku takleh komen sebab aku pakai Pigma Brush sahaja.

Sakura Pigma Manga Set (6pcs) - RM37.20

  1. Micron 0.05
  2. Micron 0.1
  3. Micron 0.5
  4. Micron 0.8
  5. Pigma Professional Brush Pen (Fine Brush)
  6. Gelly Roll (white)

Sakura Pigma & Brush Set (6pcs) - RM37.20

  1. Micron 0.05
  2. Micron 0.1
  3. Micron 0.3
  4. Micron 0.5
  5. Micron 0.8
  6. Pigma Brush
Sakura Micron 0.05 - 0.08 (1pc) - RM6.15
Sakura Pigma Brush  (1pc) - RM6.15
Sakura Professional Brush Pen (Variety Unknown; FB,MB,BB) - RM8.40
Sakura Gelly Roll white (1 pc) - RM4.90

SAKURA KOI WATER COLORS (FIELD SKETCH TRAVEL KIT)


Kepada yang follow instagram aku mesti dah tahu yang aku sekarang tengah obses dengan water colour. Aku tak banyak try brand lain so aku tak boleh nak compare. Tapi Sakura Koi  memang popular di kalangan watercolour artist amatur dan juga travel log illustrator. Sebab saiz dia compact, senang di bawa ke mana-mana dan adanya satu waterbrush free dia bagi so senang korang nak pakai bila-bila masa. Dalam dia ada built in mixing pallet so tak perlu bawak palet lain.  Sakura Koi Water Colors Field Sketch Travel ada 3 set.

Sakura Koi Clors Compact 12 colors - RM69.00
Sakura Koi Colors Compact 18 colors - RM99.00
Sakura Koi Colors Compact 24 colors - RM129.00

Kalau yang tak minat jenis cake set macam ni ada je yang tube tapi aku tak survey pulak harga dia.

So setakat ni jelah dulu. Untuk brand lain tunggu lain hari kita borak.


Adieu

Terima kasih kerana sudi singgah dan membaca entry ini. Silakanlah merapu di ruang komentari bersama saya. Yeaha~

How I Met Your Mother

Monday, October 10, 2016

Beng's Artwork.

Hey Guise!

So I had an eventful weekend.. Let me tell you a story of How I Met Musa's Mom..
Pada awalnya kitorang takde la rancang sangat nak jumpa sebenarnya. Duk borak pasal art supply kat group chat pastu tiba-tiba poof! Ok jom jumpa.

I wrote about the meet up in my journal so why don't we just get straight to the juicy bits. Shall we? (Worry not, I type them in the caption so that you won't have to read my hideous handwriting. I do some proofreading too. It's not gonna be perfect but it'll do) 

I'll post a separate entry for the Artfriend raid and the latest price tag so stay tuned, k..


(Faye's Artwork.. Pretty! Pretty!)
8 October 2016
I don't remember the exact time I stepped into Artfriend but according to the chat log, it must have been around 1:00 pm. I spent some time snooping around the aisle before Faye showed up, clad in dark shirt, sleeves rolled to his elbows and snapback covering his hair (Hmm.. Am I curious about the hair? I am). He is this tall guy with glint of brilliant eyes, curiously lurking around Copic-Sakura aisle (looking for me).

I knew it was him from the moment he turned back to greet me. I think we said hi in our heads because the first thing he said to me was "Where's the pen?" (referring to Sakura Micron Pen I've been spamming on the group chat.)

We carried on raiding the place until our hungry tummies gave us away. Oh and the staffs were lowkey staring at us for staying too long. Hahaha. When we headed to the Chicken Rice Shop, Faye's friend Intan joined us. Oooo.. How I loved her scarves. Pity I didn't get to snap a picture of it. Later on, my mysterious friend joined us for lunch and after a session of I-Wreck-Your-Journal, we went back to Artfriend. LOL.





9 October 2016
OK.. This is going to be a long story. So yesterday I went to meet Faye. We were accompanied by our respective friends; Intan and Mystery Guy (we'll call him Mystery Guy from now on). When I asked Faye about Intan, he denied that Intan was Ben. I was a bit suspicious (more than a few times to be honest) but I am a gullible person so I chose to believe Faye.

The day ended splendidly and when we got home Mystery Guy texted me asking if I believed what they said about Intan being non-Ben-person (lol, what kind of sentence is that? Die la)

I said I didn't think about it too much because Faye denied it a few times. But then Mystery Guy pointed out Intan's faded henna which was similar to Ben's (from a photo she shared on our group chat). Yeah, Mystery Guy was a very observant guy that way.So Sherlokian. Oooo~

I asked Ben later that night about the henna theory but again, she denied it (even went as far as surprised to know about Faye bringing a girl to our meet up). She asked to meet me the next day.




I said "YES! Of course"

So the next day, at about 4pm, I drove to IOI City Mall to meet them. (Ben told me that she was going with Faye). During the confusion with our meeting point and the relatively new place, I saw Faye by the fountain, standing next to........(drum rolls)... You've guessed it.

INTAN!

And at that moment I realized, yup, they got me. They truly did. Intan was indeed Ben and I felt like hiding out of embarrassment. Sure I was a bit mad at first but more than mad, I was actually relieved to finally meet Ben in actuality. An I was so sorry for not talking to her more yesterday. I didn't know what to say. I didn't know 'Intan'. You see, I'm not good with stranger and I assumed Intan was a stranger.

They both apologized profusely for their naught. I don't know. Maybe because I was (and still am) a simple person, I just laughed it off. Oh well, this is absolutely going to my journal. Thanks for the prank, Ben and Faye.

And congratulations, Mystery Guy. You were right all along.


****

So that was the story of how I got played by these two naughty full grown children. To tell you the truth, it still feels like a dream. I've befriended them both for quite some time now. So when we finally meet, it was not as awkward as I thought it would be with exception of The-Intan-Incident of course.

I had my suspicion. The name Intan was the biggest clue. And I did text Ben when we're having our lunch together. I failed to catch Intan replying to text or anything. But then again Ben was also quiet the whole afternoon. The thing with me is, when I decide to trust a statement, I will ignore every doubt I have which was exactly what I did with Faye and Ben. Not that I'm upset about it. It just shows how gullible I am among friends.

It was all fun and game. Yang pentingnya aku dah jumpa Beng! Hahaha. Ada gambar lagi. Since I don't have the permission to share their photos, I'm gonna keep them with me for my personal viewing lolol.

Curious?

You should be.

Adieu

Terima kasih kerana sudi singgah dan membaca entry ini. Silakanlah merapu di ruang komentari bersama saya. Yeaha~

Journal Keeping

Thursday, October 06, 2016

I don't write diary.. I don't do journal. Not after my cousins sneaked up on me when I was 8 and read my diary. It was embarrassing..

But I think its good to have that sort of things. You know. Just for fun. So I started doing journal. A watercolor journal some more!! Die laa.. It's just that I wanna be able to draw and write on the go. Who knows maybe some day I'll pick up travelling and do a travel log. Hey, I can dream. Anyway, I've just got my first Moleskine journal on Tuesday and I'm hooked since then. It's not for watercolour so I was a bit upset. I bought the wrong one, how typical! Never mind. I still love it nonetheless. The paper warp a bit but it doesn't bleed through which is fine by me. Here we go.










Why hello there. I didn't know that you can wear other shirts than the oversize bright neon shirt you always wear. Bright pink? (yeah I got the colour wrong) Wow! You must be in a great mood. Well yeah, in my defense, it's a shirt..still.. Long cut shirt with pattern front. Pretty comfortable if you're not planning to go to the construction site. Back outdoor? Hahahaha Yeah right.
(Proofread the best I could. Now kill me Grammar Nazi.. I've failed you)

Didn't get to colour this one so it end up being B&W

It was written rather impromptu so forgive my language. My grammar can never be perfect but I'm trying.


Adieu
Terima kasih kerana sudi singgah dan membaca entry ini. Silakanlah merapu di ruang komentari bersama saya. Yeaha~

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*