State of Emergency

Monday, June 25, 2012

Sesungguhnya korang semua dah tau aku ni pemalas tahap tikus mondok obes..
Tadi dah setel paper last. Semoga tak kena repeat tapi kemungkinan nak kena repeat tu macam sangat tinggi. Tolong doakan saya tak merepeat subjek itu sem depan. Amin..

Lepas abes paper terus pegi Taman U cari kotak nak packing hangkut semua harta benda wat balik kampung. Hampeh satu pun takde. Makanya, baliklah aku dengan penat dan tak puas hati..


Seperti biasa..katil menanti...

perfect score untuk terjunan terbaik minggu ini..
Tapi..

CD thesis untuk Dr. Nazri lupa nak beli..demmit.. dah la dah malas nak gerak dah.. Amik henset contact cik Farah..

Siyes mengecewakan.. Dah aku tak paham kenapa dia rasa situasi aku yang genting ini kelakar.. So aku baca balik mesej aku. (Dialog asal lebih lawak)

OK..agak creepy..Kelakar gak..tapi, memang selalu gak aku jalan camtu an..
kekeke

Dah tamat dah sesi jadi budak undergraduate. Aku sungguh2 berharap paper Structural Analysis tadi tak kena repeat walaupun ramai yang cakap paper tu senang. Sumpah aku piss off gila since palehotak aku blank terus tadi. Tu je.

Adieu




Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

Musim Tayang Thesis #2

Saturday, June 23, 2012

So semalam aku post gambar ni sebab jels tengok orang lain dah setel jilid...


hari ni aku nak post gambar yg real lak..woohoo...take that suckers!

Jeles tak jels tak? buhahahahaha.. sila jeles yg teramat ye.. Tapi macam ada benda tak cukup je gambar ni..oh ye, aku takde..kekeke..presenting..me and my beloved PSM theses.. Yeahaaa




ok..done.. 

Adieu



Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

Musim Tayang Thesis

Kat fesbuk penuh ngan gambar thesis yang dah siap jilid..memandangkan aku seorang pendengki..nak post gak..buhuhu..


kewl gile...okbai


Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

Can't sleep

Monday, June 11, 2012

bosan dah asyik tak dapat tido walaupun tak buat kerja berfaedah pun..Haih...
masalah betul..

Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

Bittersweet Much

Wednesday, June 06, 2012

Hi guise
Lagi sebulan aku akan join company yang selama ni duk bela aku belajar. To be honest, I'm not looking forward to waking up every morning at 6 and go to work 6days a week. Jiwa remaja duk nak study lagi. Tapi bila tengah study, macam tak sabar nak pegi keje, pegang duit sendiri.

Hari ni aku baru submit technical paper final year project aku. Lega gila dah lepas azab ni. Jap lagi nak focus setel Offshore Structure punya final assignment. Malam ni setel viva presentation punya slides. Gila cepat masa gerak sejak akhir-akhir ni..

In short aku just nak cakap, cherish the moment. tak kesah la tensen cane pun study ni. Dah nak abes belajar dah ni.. OMG....(aku nak sambung belajar lagi~~) Dan juga tahniah kepada rakan-rakan yang dah dapat kerja. Kawan-kawan yang belum dapat, sabar k? Kita tak tahu perancangan yang dah tersedia untuk kita.

aku suka tulis sendiri so that korang tau yang tulisan aku memang cam haram..hoho

Finally...

Last photo together with my classmates as undergraduates..
(Harvard Business School session with Dr. Khairulzan)


Adieu

Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

Redah aje

Monday, June 04, 2012

Hi guise..
Dulu aku duk post byk entry sal assignment environment tu kan? Rasanya dah boleh kot post final produc memandangkan petang ni dah nak kena hantar.. Harap dapat tangkap motip vid tu ye

video
Tak tau ni jadi ke idok.. Tapi gittew la gamaknya.. ha? Apa aku duk meraban ni? Jangan lupa recycle. Ok..

Adieu..

Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

Hala Tuju Takde

Friday, June 01, 2012

Hi guise

Lagu ni jadi peneman time buat PSM..Thank you for reading my crappy blog.. Nah MV lagu favorite aku this time being.. bluergh..apa yang aku meraban ni..


Just like in the song, please wait for my comeback.. I mean like a real comeback.. bukan clueless cam ni..hehehe.. please enjoy the song, i know i did..

adieu

Kalau suka, komen. Kalau tak suka, komen gak..Kalau taknak komen, nah! tekan benda alah kat bawah ni..Penat adik aku ejas kasik muncul.. .

Day,


Part time normal, most of the time comic enthusiast. Almost always borderline crazy. Still experimenting with comic blogging. An engineer with a vision to not be taken seriously. Everything you read on this blog doesn't represent my gender, religion or profession as a whole. Other name you might associate with me are Deaday, DayGoon, JaeminGoon and *cough* Mona *cough*